klassikale cursussen en trainingen

Bij Volksuniversiteit Nijmegen vind je een groot aanbod van cursussen, trainingen, lezingen en workshops. Ervaren en enthousiaste docenten staan voor jou klaar! De cursussen zijn ingedeeld in een zestal categorie├źn, zo kun je gemakkelijk zoeken naar een geschikte cursus. Al onze lessen zijn klassikaal in kleine groepen. De lessen worden aangeboden voor cursisten uit de omgeving Nijmegen, Beuningen en Wijchen. Een leven lang leren met plezier staat in alle cursussen, workshops en trainingen voorop. 

COVID-19 update: de wijkcentra sluiten vanaf 18:00
De gemeente Nijmegen heeft het Corona beleid voor de wijkcentra aangescherpt. Hierdoor kunnen er vanaf 18:00 geen cursussen meer plaatsvinden. Voor de cursussen die hierdoor worden geraakt zal in overleg met de docent en cursisten naar een passende oplossing worden gezocht. Cursussen die nog moeten gaan beginnen worden tot nader order uitgesteld of zullen in een on-line programma verder gaan.

Ons cursus aanbod

NT2 NEDERLANDS

Bij onze NT2 taalcursussen hanteren we kleine klassikale groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de cursisten. Middels een persoonlijke intake wordt het niveau van de cursist bepaald.

Lees verder 

TALEN

Een aanbod van ruim 15 verschillende talen. Taaltraining voor beginners en gevorderden, tevens ook conversatie trainingen en snelcursussen.

Lees Verder 

KUNST EN CULTUUR

De kunst en cultuur cursussen van Volksuniversiteit Nijmegen zijn een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks staan er weer nieuwe inspirerende thema's op het programma.

Lees Verder 

HOBBY EN VRIJE TIJD

Activiteiten op het terrein van creatieve ontplooiing zijn een vast onderdeel van het totale pakket van de Volksuniversiteit Nijmegen. Het zijn praktijkgerichte cursussen die uw creativiteit en fantasie alle ruimte bieden.

Lees verder 

LICHAAM EN GEEST

In de rubriek Lichaam en Geest vind je een variatie aan cursussen en workshops; ze hebben met elkaar gemeen dat ze je handreikingen bieden voor een bewuster leven.

Lees Verder 

PRAKTISCHE VAARDIGHEDEN

De kunst en cultuur cursussen van Volksuniversiteit Nijmegen zijn een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks staan er weer nieuwe inspirerende thema's op het programma.

Lees Verder 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

De Volksuniversiteit Nijmegen stelt zich ten doel om volwassenen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid te bieden tot verdere vorming, ontwikkeling of scholing. De Volksuniversiteit doet dit door het verzorgen van cursussen, lezingen en excursies.

Programs

Contact

  • Oude Graafseweg 102 
    6543 PT Nijmegen
  • +31 627 045 013
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Back to Top
JSN Campus is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework